Det siger vores kunder

 

“Jeg fandt ret hurtigt tryghed i, at det var Falcon, der skulle stå for mine investeringer”

 

“Falcon er helt klart det foretrukne i vores verden, og hvis jeg kan komme til det, vil jeg anbefale Falcon”

 

“I en travl hverdag er det godt med nogen, som passer på mine penge”

Er du vores næste glade kunde?

I Falcon ønsker vi en tæt relation med vores kunder. Dette opbygger vi gennem nære dialoger med udgangspunkt i den enkelte kundes unikke behov og investeringsønsker.

Hvis du vil vide, om du og Falcon er et godt match, så kan du (helt uforpligtende) udfylde nedenstående formular. Så laver vi en investeringsplan til dig og giver dig et kald.

 

 • 1. Personlige oplysninger

 • 2. Investeringsbeløb

 • Indtast venligst et tal større end eller lig med 100000.
 • 3. Investeringshorisont

  Uanset svaret ovenfor kan du altid vælge at sælge dine investeringer med dags varsel.
 • 4. Risikoprofil på vores investeringsporteføljer

  Der er en generel sammenhæng mellem afkast og risiko i en investeringsportefølje. Jo højere risiko du påtager dig, jo højere langsigtet afkast kan du også forvente at opnå.
 • Forklaring:

  Lav: Forventning om et BESKEDENT investeringsafkast, hvor det må forventes at værdien af mine investeringer svinger MINDRE end på høj- og mellemrisiko porteføljeløsning. Der kan i investeringsperioden forekomme negative afkast på porteføljen.

  Mellem: Forventning om et MODERAT investeringsafkast, hvor det må forventes at værdien af mine investeringer svinger NOGET. Der kan i investeringsperioden forekomme negative afkast på porteføljen.

  Høj: Forventning om HØJT investeringsafkast, hvor det må forventes at værdien af mine investeringer svinger MEGET, og at der i investeringsperioden kan forekomme negative afkast på porteføljen.