Hvad koster Porteføljepleje?

Omkostningerne i Falcon Porteføljepleje er gennemskuelige og ligger på et attraktivt niveau.

De samlede faste årlige omkostninger for Falcon Porteføljepleje, inklusiv forvaltningshonorar og moms, udgør mellem 0,79% og 1,00%.

Forskellen i faste omkostninger afspejler udelukkende forskelle i prisniveauet for de værdipapirer og investeringsfonde der investeres i.

Afhængig af den valgte investeringsstrategi vil der herudover være begrænsede udgifter til kurtage og valutaveksling. Disse omkostninger vil være lavest i en portefølje med en passiv investeringsstrategi og højest i en portefølje med en aktiv investeringsstrategi.

Honoraret til Falcon er altid det samme, uanset hvilke værdipapirer eller fonde der investeres i, og det er uafhængig af om der vælges en aktiv eller en passiv investeringsstrategi. Vi har således kun ét formål: At skabe det bedst mulige afkast til vores kunder.

Falcon modtager ingen form for provision eller lignende betalinger fra dem der udbyder de investeringsfonde, der benyttes i kundernes porteføljer. Det sikrer at vores kunder får 100% uafhængig og uvildige rådgivning.

De samlede omkostninger er markedets laveste for professionelle porteføljeplejeløsninger med personlig rådgivning.

Det står vi på mål for, og vi matcher derfor prisen hvis du får tilbudt en tilsvarende porteføljeplejeløsning med lavere omkostninger end vores.

Ønsker du nyheder fra
Falcon Fondsmæglerselskab?

  • DU FÅR BLANDT ANDET:

    • Tips til din porteføljepleje og formueforvaltning
    • Artikler om investering og investeringsstrategier
    • Indblik i vores porteføljer og deres afkast

    Ingen spam. Kun seriøse og relevante mails.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.