Hvorfor Falcon?

I Falcon Fondsmæglerselskab ønsker vi at hjælpe danske investorer med at forbedre deres investeringsafkast.

En ejerledet virksomhed

Størstedelen af Falcon Fondsmæglerselskab ejes af den daglige ledelse, og vi er således en ejerledet virksomhed. Det ses på vores engagement i forhold til både kunder og samarbejdspartnere. Som et led i god corporate governance kontrolleres ledelsen naturligvis af en uafhængig, erfaren og professionel bestyrelse.

Falcon Fondsmæglerselskab er underlagt tilsyn fra Finanstilsynet, hvilket er kundens garanti for at alt foregår som det skal.

Fleksibelt team

Selv om Falcon Fondsmæglerselskab har haft 6-års fødselsdag er vi et lille fleksibelt team med fokus på at løse kundernes udfordringer hurtigt og effektivt. Vi er nemme at komme i kontakt med, og Falcon er en virksomhed hvor arbejdsopgaverne er effektive. Opgaverne forsinkes ikke af unødigt komplicerede procedurer og processer, eller af forældede IT-systemer. Det kan vores kunder godt mærke.

Vores kompetencer spænder vidt, da vores erhvervserfaringer er meget forskelligartede: I ledelsen og bestyrelsen har vi blandt andet finansfolk fra topjobs i Danmark og i udlandet, tidligere statsautoriserede revisorer, og succesfulde iværksættere med gode exits i bagagen. Som kunde i Falcon får man derfor adgang til et helt unikt investerings-team.

Vi er i samme båd

Ledelsen i Falcon Fondsmæglerselskab har selv investeret i alle Falcons investeringsprodukter, både i Falcon Special-mandater og Falcon Porteføljepleje. Vi er således i samme båd som vores kunder: Kundernes succes er vores succes – og omvendt.

Du kan derfor trygt lægge din formue i vores hænder. Vi sørger for at den vokser i samme takt som vores egen formue.

VORES Kunder er i fokus

Det er vigtigt for os at kundernes formuer investeres efter en tidssvarende og værdiskabende investeringsstrategi. Vi anvender derfor kun veldokumenterede og akademisk velunderbyggede investeringsmetoder, som sikrer gode langsigtede afkast og håndtérbare kursudsving. Vi er Danmarks førende indenfor momentum investering, og vi er eksperter i multifaktor investering, som er en investeringsstrategi i kraftig vækst globalt.

Da ingen kan være bedst til alt, vil vores kunders porteføljer altid indeholde finansielle produkter fra flere forskellige finanshuse, både fra Falcon og fra finanshuse som er eksperter i det vi ikke selv fokuserer på  – eksempelvis investering i value-aktier eller kvalitetsaktier.

Ønsker du nyheder fra
Falcon Fondsmæglerselskab?

  • DU FÅR BLANDT ANDET:

    • Tips til din porteføljepleje og formueforvaltning
    • Artikler om investering og investeringsstrategier
    • Indblik i vores porteføljer og deres afkast

    Ingen spam. Kun seriøse og relevante mails.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.