Falcon Special-mandater

For professionelle og institutionelle investorer, der ønsker en spredning af aktieporteføljen på flere investeringsfaktorer, tilbyder vi individualiserede special-mandater til den del af den samlede portefølje, som ønskes eksponeret mod momentumfaktoren

Hos os bestemmer kunden selv, hvilket fokus porteføljen skal have, og hvilket bruttomandat (investeringsunivers), som selskaberne skal vælges ud fra. Bruttomandatet kunne eksempelvis være virksomhederne i verdensmarkedsindekset med undtagelse af virksomheder, der fravælges grundet manglende opfyldelse af visse ESG- eller SRI-betingelser.

Herefter investeres i de virksomheder, som til enhver tid har den bedste momentum-score, således at denne del af den samlede portefølje er maksimalt eksponeret mod momentum-faktoren.

Et special-mandat kan også være baseret på eksempelvis en geografisk afgrænsning eller på et sektorfokus.

Vi er Danmarks førende rådgiver indenfor momentum-investering, og vi stiller vores ekspertise til rådighed og er meget fleksible i udarbejdelse af individuelle special-mandater, eller segregerede mandater med fokus på netop jeres ønsker og behov.

***

Ønsker du at høre mere om mulighederne, er du velkommen til at kontakte Morten Trebbien på 23 64 79 28 eller via [email protected]