Ingen gebyrer

Andre porteføljeforvaltere fakturerer et gebyr for deres rådgivning – det gør vi ikke hos Falcon.

Hvorfor skal vores kunder ikke betale gebyrer ?
– Fordi vi gerne vil være anderledes

Andre porteføljeforvaltere fakturerer et gebyr for deres rådgivning, oftest et årligt gebyr på mellem 0,2%+moms og 0,5%+moms af den formue de rådgiver om. Nogen fakturerer endvidere et opstartsgebyr.

Herudover modtager de fleste porteføljeforvaltere honorar fra en eller flere af de investeringsforeninger, som deres kunder investerer i. Honoraret afhænger af hvor meget deres kunder har investeret i de pågældende investeringsforeninger.

Falcon Fondsmæglerselskab er investeringsrådgiver for Investeringsforeningen Falcon Invest, der er Danmarks førende indenfor momentum-investering. Vi modtager et honorar for denne rådgivning, der er afhængig af hvor stor formue der er investeret i investeringsforeningen.

Vi ønsker ikke at tjene penge på at yde porteføljepleje til vores kunder, og samtidig modtage honorar fra Investeringsforeningen Falcon Invest.

Vi har derfor valgt at nøjes med honoraret fra Falcon Invest. Vi fakturerer hverken opstartsgebyr eller årlige gebyrer til vores porteføljeplejekunder.

I det omfang vi modtager rabat fra en eller flere af de investeringsforeninger, som vores kunder investerer i, gives denne rabat videre til kunden. Dvs. at de løbende omkostninger reduceres og det løbende afkast forbedres.

Ønsker du nyheder fra
Falcon Fondsmæglerselskab?

  • DU FÅR BLANDT ANDET:

    • Tips til din porteføljepleje og formueforvaltning
    • Artikler om investering og investeringsstrategier
    • Indblik i vores porteføljer og deres afkast

    Ingen spam. Kun seriøse og relevante mails.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.