Investeringsaften med Frank Hvid

Den 23. marts i Saxo Banks lokaler i Hellerup

hvad kan man forvente af de finansielle markeder i 2023?

Hos Falcon Fondsmæglerskab har vi glæden af at invitere dig/jer til en helt særlig investeringsaften, hvor vi adresserer de aktuelle spørgsmål, som for tiden hjemsøger mange bekymrede investorer:
Vil aktie- og obligationsmarkederne fortsætte med at falde? Eller er der lys at skimte for enden af tunnelen?

Til at kaste lys over situationen, har vi inviteret den anerkendte Økonom og Investeringsstrateg, Frank Hvid, som vil give sit bud på, hvad man kan forvente af de finansielle markeder og den globale økonomi i 2023.

Frank mener, at vi er midt i den femte store aktieboble på 150 år. Hør hvad det får af betydning for din opsparing og investeringer, og hvordan du alligevel kan få positive afkast i de kommende år.

Derudover vil Falcon give en kort introduktion til Falcon Porteføljepleje. Her vil du/I få indsigt i, hvordan vi tager det bedste fra de mest anerkendte investeringsstrategier og sammensætter dem til én unik investeringsløsning.

Tilmelding

Vi gør opmærksom på, at arrangementet henvender sig til investorer med en investérbar formue på +500.000 kr.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om frank

Frank har tidligere arbejdet som Chefstrateg i Nordea samt været leder for strategi og porteføljeforvaltning i Carnegie Investment Bank. Her har han bidraget med kompetencer indenfor strategisk aktivallokering, porteføljesammensætning og risikohåndtering. I dag driver han sin egen virksomhed og agerer også som økonomisk kommentator i blandt andet Politiken.

Ønsker du nyheder fra
Falcon Fondsmæglerselskab?

 • DU FÅR BLANDT ANDET:

  • Tips til din porteføljepleje og formueforvaltning
  • Artikler om investering og investeringsstrategier
  • Indblik i vores porteføljer og deres afkast

  Ingen spam. Kun seriøse og relevante mails.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.