Medarbejdere og bestyrelse

Medarbejdere

THOMAS KNUDSEN

Adm. direktør & partner

Thomas er cand.merc.aud. og startede sin karriere som revisor i KPMG. I år 2000 blev han statsautoriseret revisor og arbejdede efterfølgende som økonomistyringskonsulent i Arthur Andersen og Deloitte, hvor han blev partner i 2002.

I 2005 stiftede Thomas med sin bror Bjarne selskabet CLC bio, der med Thomas som CEO voksede til 120 medarbejdere og blev verdens førende leverandør af software til DNA-forskning og DNA-baseret diagnostik.

I 2013 blev CLC bio solgt for et trecifret millionbeløb til den tyske koncern QIAGEN, der er noteret på NASDAQ-børsen i USA.

Se video med Thomas og læs mere om ham på LinkedIn.

Direkte tlf: 40 41 20 18
E-mail: [email protected]

RENÈ ENGELL

Porteføljemanager/investeringsdirektør & partner

René har to bachelorgrader; én i psykologi og én i økonomi fra henholdsvis Københavns Universitet og CBS.

Gennem mere end et årti har han anvendt disse umiddelbart meget forskellige kompetenceområder til at udvikle momentumbaserede investeringsstrategier og er hovedarkitekten bag strategierne, vi benytter i Falcon. De er udviklet på baggrund af både egen research samt den omfattende akademiske research, der eksisterer inden for behavioral finance og momentum.

Inden etableringen af Falcon Invest har René i en årrække arbejdet sammen med medstifterne omkring optimering og implementering af investeringsstrategierne.

Se video med René og læs mere om ham på LinkedIn.

Direkte tlf: 30 74 09 29
E-mail: [email protected]

MORTEN TREBBIEN

Kundedirektør & partner

Morten er oprindeligt uddannet i Jyske Bank, hvor han senere blev aktiedealer med ansvar for rådgivning og salg af udenlandske aktier til bankens investeringsafdelinger.

I 1998 flyttede han og familien til Schweiz, hvor han blev Vice President, Sales i Credit Lyonnais Securities. Her havde han ansvar for opbygning af salgsfunktionen med henblik på salg og rådgivning af udenlandske aktier til skandinaviske institutionelle kunder.

Karrieren i Schweiz fortsatte i  Jefferies Equities inden han og familien i 2003 vendte tilbage til Danmark. Her var han først i Jyske Bank, dernæst Spar Nord, inden han stiftede og blev partner i Stonehenge Fondsmæglerselskab. Efter at have solgt sin ejerandel i Stonehenge, blev han Head of Institutional Sales i SKAGEN fondene, hvor han var i 5 år, indtil han blev partner og kundedirektør i Falcon.

Læs mere om Morten på LinkedIn

Direkte tlf: 23 64 79 28
E-mail: [email protected]

Louise Lykkegaard

Økonomichef

Louise har været ansat i Falcon siden august 2022. Hendes ansvarsområder er økonomi, regnskab og compliance.

Hun har arbejdet som revisor hos PwC i en årrække, hvor hun sideløbende læste HD-Regnskab fra Aarhus BSS og cand.merc.aud fra Aalborg Universitet. Hun har derudover flere års erfaring som Økonomichef hos en produktionsvirksomhed i Skive.

Hun bor i Løgstrup ved Viborg med hendes mand og 3 mindre børn. Hun arbejder oftest fra hjemmekontoret, men er ellers at finde i Aarhus. Louise nyder at være fysisk aktiv og spiller bl.a. masser af fodbold på lavt plan.

Læs mere om Louise på LinkedIn

Direkte tlf: 30 78 70 22
E-mail: [email protected]

Mikkel Mølbjerg

Marketingansvarlig

Mikkel har været ansat i Falcon siden maj 2022, hvor han primært har haft ansvaret for virksomhedens online aktiviteter og visuelle udtryk. Han er uddannet i Kommunikation fra Aalborg Universitet og har siden, ad flere omgange, arbejdet i bureau, hvor han har oparbejdet erfaring inden for områder såsom kundepleje, webudvikling, e-mail-marketing m.m.

Læs mere om Mikkel på LinkedIn

Direkte tlf: 27 63 47 97
E-mail: [email protected]

karl Emil Thulstrup

Porteføljemanager

Karl Emil har arbejdet i Falcon siden 2019, hvor hans ansvarområder er rapportering og handelseksekvering for Falcons rådgivningskunder. Derudover bidrager han også med videreudviklingen af Falcon investeringsstrategier samt udbygning og optimering af de teknologiplatforme selskabet anvender. Karl Emil bliver færdig med sin kandidatgrad i anvendt økonomi og finansiering i 2023.

Læs mere om Karl Emil på LinkedIn

Direkte tlf: 20 95 43 45
E-mail: [email protected]

Bestyrelse

Jesper Jarlbæk

Jesper Jarlbæk

Bestyrelsesformand

Jesper Jarlbæk er uddannet statsautoriseret revisor  (1981), var Managing Partner i Arthur Andersen & Co. Indtil 2002, og Koncerndirektør i Deloitte 2002-2006. Siden da har Jesper  helliget sig bestyrelsesarbejde samt investeringer i vækstvirksomheder. Han er bestyrelsesmedlem i Bang & Olufsen, bestyrelsesformand i  kapitalfonden CataCap og derudover bestyrelsesmedlem i en række vækstvirksomheder, som han også er aktionær i. Jesper er formand for DanBAN (Danish Business Angels),  næstformand i DVCA, Dansk Venture Capital Association, samt Bestyrelsesmedlem og kasserer i EBAN, den europæiske sammenslutning af Business Angel netværk

Læs mere om Jesper på LinkedIn.

Mikael Jakobsen

Mikael Jakobsen

Bestyrelsesmedlem

Mikael er uddannet i den finansielle sektor, hvori han siden har været i 40 år. Senest har han fra 2010 til juni 2018 været Bankdirektør i Nordjyske Bank med ansvarsområder indenfor bl.a. forretningsudvikling på hele privatkunde- og private banking området, salg og marketing, HR og personaleudvikling, strategi,
ledelse- og organisationsudvikling. I direktionen har Mikael deltaget aktivt i fem fusioner.

Mikael sidder i dag i bestyrelsen for 1. divisionsklubben Vendsyssel FF, hvor han er næstformand, og har derudover egen virksomhed indenfor ledelse, strategi, forretningsudvikling samt sparring af bestyrelsesformænd, direktioner, ledere og ledergrupper.

Læs mere om Mikael på LinkedIn.

Jørgen Lund Lavesen

Jørgen Lund Lavesen

Bestyrelsesmedlem

Jørgen har mere end 30 års erhvervserfaring inden for finansiering, treasury management, kreditvurdering og kreditforsikring. Finansiel ledelse omfatter ansættelser hos bl.a. Citibank NA, GN Store Nord A / S, NKT Holding og de seneste 20 år som administrerende direktør og nordisk direktør for kreditforsikringsselskabet ATRADIUS.

Læs mere om Jørgen på LinkedIn.