Portefølje opsparing

Med Falcon porteføljeopsparing øger du hele tiden din investering: Hver måned eller hvert kvartal overfører du et beløb til din investeringskonto, og herefter investerer vi beløbet for dig, så det passer ind i din portefølje. Det koster ikke noget.

Aktie- og obligationskurserne går op og ned, men den langsigtede trend på de finansielle markeder er, at kurserne stiger over tid.

Ingen kan spå om fremtiden – hvornår det er det perfekte tidspunkt at købe eller sælge. Det er med andre ord umuligt at ramme ”top” og ”bund” i markedet på systematisk vis.

Det er derfor en fordel at spare op løbende i sin portefølje (bestående af aktier og/eller obligationer), fremfor at have opsparingen stående kontant. Herved sikrer du, at du kun køber en mindre del af dine investeringer på toppen, og du opnår et bedre langsigtet, risikojusteret afkast.

Hvis du har en Falcon Porteføljepleje-løsning hos os, gør vi det nemt for dig: I din netbank skal du blot oprette en fast overførsel til din Falcon investeringskonto. Vi sørger herefter for at beløbet investeres løbende.

For at sikre at din risiko-eksponering og investeringshoriont forbliver uændret, køber vi de samme værdipapirer, som du allerede er investeret i via din Falcon Porteføljepleje-løsning.

formuen øges ved at spare op løbende

Hvis man sparer 5.000 kr. op om måneden, vil man spare 1,2 mio.kr. op på 20 år.

Hvis investeringsafkastet udgør 7% om året, og startbeløbet er 0,5 mio.kr., vil den samlede formue udgøre ca. 4,5 mio.kr. efter 20 år. Det er ca. 2,8 mio.kr. mere end de månedlige indbetalte beløb.

Opsparing på henholdsvis 2.000 kr. og 5.000 kr. pr. måned ved en forudsætning om et afkast på 7% pr. år og et startbeløb på 500.000 kr.

Ønsker du nyheder fra
Falcon Fondsmæglerselskab?

  • DU FÅR BLANDT ANDET:

    • Tips til din porteføljepleje og formueforvaltning
    • Artikler om investering og investeringsstrategier
    • Indblik i vores porteføljer og deres afkast

    Ingen spam. Kun seriøse og relevante mails.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.