Falcon Porteføljepleje Passiv

I Falcon Porteføljepleje Passiv sammensætter vi investeringerne så de, passivt, følger markedernes gennemsnitlige afkast så tæt som muligt.

Det gør vi ved at sammensætte en portefølje med prisbillige udenlandske investeringsforeninger (ETF’er), der ejer flere tusinde aktier fra hele verden.

Ved at investere i disse ETF’er ejer man i praksis en lille andel af mange tusinde globale aktier, og man vil derfor få et afkast på sin investering, som svarer til det gennemsnitlige verdensmarkedsafkast.

Når investeringerne afspejler verdensmarkedet, bliver afkastet, i sagens natur, aldrig højere end markedernes gennemsnitlige afkast. Til gengæld er strategien nem at udføre i praksis, og omkostningsniveauet i Falcon Porteføljepleje Passiv er derfor lavere end i Falcon Porteføljepleje Aktiv.

du får PERSONLIG RÅDGIVNING

Nogen foretrækker at de udelukkende investerer i aktier, og andre foretrækker at have både aktier og obligationer i deres portefølje, så de får en portefølje med en højere grad af robusthed ved pludselige kursfald.

Vores erfarne investeringsrådgivere sikrer, i samarbejde med dig, at din portefølje sammensættes så den passer til dine egne ønsker og behov. Vores personlige rådgivning stopper ikke her: Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller hvis der er noget du gerne vil drøfte.

Som kunde i Falcon Porteføljepleje Passiv har du naturligvis også adgang til både Porteføljeopsparing og Porteføljenedsparing.

Klik her for at modtage en gratis investeringsplan

Klik her for at book’e et kort telefonmøde hvor du kan høre mere om vores investeringsløsninger

AFKAST

Strategien der anvendes i Falcon Porteføljepleje Passiv giver et afkast, der følger markedsafkastet, uanset om markedet stiger eller falder.

Omkostningerne er lavere end i Falcon Porteføljepleje Aktiv, og der er der ingen år, hvor afkastet afviger væsentligt fra verdensmarkedet.

 

 

Ønsker du nyheder fra
Falcon Fondsmæglerselskab?

  • DU FÅR BLANDT ANDET:

    • Tips til din porteføljepleje og formueforvaltning
    • Artikler om investering og investeringsstrategier
    • Indblik i vores porteføljer og deres afkast

    Ingen spam. Kun seriøse og relevante mails.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.