Falcon Invest

For dig der gerne vil investere selv, og som kan se en værdi i at overlade udvælgelsen af aktierne til en professionel porteføljeforvalter.

Vi er investeringsrådgiver for Investeringsforeningen Falcon Invest, der er børsnoteret på Københavns Fondsbørs.

Investeringsforeningen har to afdelinger, som du kan investere i:

Falcon Danske Aktier investerer i danske børsnoterede selskaber. Aktierne udvælges blandt andet ud fra hvor god deres kursudvikling har været indenfor det seneste år. Det vil sige vinderaktierne.

Læs mere om Falcon Danske Aktier her

Falcon Brighter Future investerer i store globale selskaber, som vi forventer skaber gode fremtidige afkast, og som samtidig har bevist at de arbejder positivt med bæredygtighed og ansvarlighed.

Læs mere om Falcon Brighter Future

Du kan købe investeringsbeviserne i Falcon Danske Aktier og Falcon Brighter Future i din netbank eller din handelsplatform. Der er ikke nogen minimumsinvestering.

Falcon Invest er tilgængelig i alle skattemiljøer, det vil sige frie midler, pensionsmidler, selskabsmidler, samt midler på virksomhedsskatteordningen og aktiesparekontoen.

I begge afdelinger udvælges aktierne af porteføljeforvalteren, René Engell, så du ikke selv behøver at sætte dig ind i de enkelte selskaber. Du er altid velkommen til at sende en mail til ham på [email protected] hvis du har spørgsmål.

Du kan også læse mere om Falcon Invest på www.falconinvest.dk