Hvem er Falcon?

Medarbejdere

Bestyrelse

Vores historie

Artikler om investering

Juridiske dokumenter

Medarbejdere

Thomas Knudsen

Thomas Knudsen

Adm. direktør & partner

Direkte telefon: 40 41 20 18
E-mail: [email protected]

Læs mere om Thomas

Thomas er cand.merc.aud. og startede sin karriere som revisor i KPMG. I år 2000 blev han statsautoriseret revisor og arbejdede efterfølgende som økonomistyringskonsulent i Arthur Andersen og Deloitte, hvor han blev partner i 2002.

I 2005 stiftede Thomas med sin bror Bjarne selskabet CLC bio, der med Thomas som CEO voksede til 120 medarbejdere og blev verdens førende leverandør af software til DNA-forskning og DNA-baseret diagnostik.

I 2013 blev CLC bio solgt til den tyske koncern QIAGEN, der er noteret på NASDAQ-børsen i USA.

Morten Trebbien

Morten Trebbien

Kundedirektør & partner

Direkte telefon: 23 64 79 28
E-mail: [email protected]

Læs mere om Morten

Morten er oprindeligt uddannet i Jyske Bank, hvor han senere blev aktiedealer med ansvar for rådgivning og salg af udenlandske aktier til bankens investeringsafdelinger.

I 1998 flyttede han og familien til Schweiz, hvor han blev Vice President, Sales i Credit Lyonnais Securities. Her havde han ansvar for opbygning af salgsfunktionen med henblik på salg og rådgivning af udenlandske aktier til skandinaviske institutionelle kunder.

Karrieren i Schweiz fortsatte i  Jefferies Equities inden han og familien i 2003 vendte tilbage til Danmark. Her var han først i Jyske Bank, dernæst Spar Nord, inden han stiftede og blev partner i Stonehenge Fondsmæglerselskab. Efter at have solgt sin ejerandel i Stonehenge, blev han Head of Institutional Sales i SKAGEN fondene, hvor han var i 5 år, indtil han blev partner og kundedirektør i Falcon.

Louise Lykkegaard

Louise Lykkegaard

Økonomichef

Direkte telefon: 30 78 70 22
E-mail: [email protected]

Læs mere om Louise

Louise har været ansat i Falcon siden august 2022. Hendes ansvarsområder er økonomi, regnskab og compliance.

Hun har arbejdet som revisor hos PwC i en årrække, hvor hun sideløbende læste HD-Regnskab fra Aarhus BSS og cand.merc.aud fra Aalborg Universitet. Hun har derudover flere års erfaring som Økonomichef hos en produktionsvirksomhed i Skive.

Hun bor i Løgstrup ved Viborg med hendes mand og 3 mindre børn. Hun arbejder oftest fra hjemmekontoret, men er ellers at finde i Aarhus. Louise nyder at være fysisk aktiv og spiller bl.a. masser af fodbold.

René Engell

René Engell

Porteføljemanager/Investeringsdirektør & partner

Direkte telefon: 30 74 09 29
E-mail: [email protected]

Læs mere om René

René er hovedarkitekten bag de investeringsstrategier, vi benytter i Falcon. Han har to bachelorgrader; én i psykologi fra Københavns Universitet og én i økonomi fra CBS. I mere end et årti har han anvendt disse umiddelbart meget forskellige kompetencer til at udvikle vores multifaktor-aktiestrategier samt strategier inden for likvide alternativer. De er udviklet på baggrund af både egen forskning og omfattende akademisk research inden for adfærdspsykologi.

Ud over udvikling af investeringsstrategier er René ansvarlig for forvaltningen af vores investeringsforening Falcon Invest samt vores segregerede mandater. Forvaltningen beror i høj grad på vores interne teknologiplatform, som er grundlaget for en smidig, sikker og hurtig afvikling af handler samt porteføljeoptimering og risikostyringsprocesser.

Mikkel Mølbjerg

Mikkel Mølbjerg

Marketingansvarlig

Direkte telefon: 27 63 47 97
E-mail: [email protected]

Læs mere om Mikkel

Mikkel har været ansat i Falcon siden maj 2022, hvor han primært har haft ansvaret for virksomhedens online aktiviteter og visuelle udtryk.

Han er uddannet i Kommunikation fra Aalborg Universitet og har siden, ad flere omgange, arbejdet i bureau, hvor han har oparbejdet erfaring inden for områder såsom kundepleje, webudvikling, e-mail-marketing m.m.