Medarbejdere

THOMAS KNUDSEN

Adm. direktør & partner

Thomas er cand.merc.aud. og startede sin karriere som revisor i KPMG. I år 2000 blev han statsautoriseret revisor og arbejdede efterfølgende som økonomistyringskonsulent i Arthur Andersen og Deloitte, hvor han blev partner i 2002.

I 2005 stiftede Thomas med sin bror Bjarne selskabet CLC bio, der med Thomas som CEO voksede til 120 medarbejdere og blev verdens førende leverandør af software til DNA-forskning og DNA-baseret diagnostik.

I 2013 blev CLC bio solgt til den tyske koncern QIAGEN, der er noteret på NASDAQ-børsen i USA.

Læs mere om Thomas på LinkedIn.

Direkte tlf: 40 41 20 18
E-mail: [email protected]

RENÉ ENGELL

Porteføljemanager/investeringsdirektør & partner

René har to bachelorgrader; én i psykologi og én i økonomi fra henholdsvis Københavns Universitet og CBS.

Gennem mere end et årti har han anvendt disse umiddelbart meget forskellige kompetenceområder til at udvikle momentumbaserede investeringsstrategier og er hovedarkitekten bag strategierne, vi benytter i Falcon. De er udviklet på baggrund af både egen research samt den omfattende akademiske research, der eksisterer inden for behavioral finance og momentum.

Inden etableringen af Falcon Invest har René i en årrække arbejdet sammen med medstifterne omkring optimering og implementering af investeringsstrategierne.

Direkte tlf: 30 74 09 29
E-mail: [email protected]

MORTEN TREBBIEN

Kundedirektør & partner

Morten er oprindeligt uddannet i Jyske Bank, hvor han senere blev aktiedealer med ansvar for rådgivning og salg af udenlandske aktier til bankens investeringsafdelinger.

I 1998 flyttede han og familien til Schweiz, hvor han blev Vice President, Sales i Credit Lyonnais Securities. Her havde han ansvar for opbygning af salgsfunktionen med henblik på salg og rådgivning af udenlandske aktier til skandinaviske institutionelle kunder.

Karrieren i Schweiz fortsatte i  Jefferies Equities inden han og familien i 2003 vendte tilbage til Danmark. Her var han først i Jyske Bank, dernæst Spar Nord, inden han stiftede og blev partner i Stonehenge Fondsmæglerselskab. Efter at have solgt sin ejerandel i Stonehenge, blev han Head of Institutional Sales i SKAGEN fondene, hvor han var i 5 år, indtil han blev partner og kundedirektør i Falcon.

Læs mere om Morten på LinkedIn

Direkte tlf: 23 64 79 28
E-mail: [email protected]

Louise Lykkegaard

Økonomichef

Louise har været ansat i Falcon siden august 2022. Hendes ansvarsområder er økonomi, regnskab og compliance.

Hun har arbejdet som revisor hos PwC i en årrække, hvor hun sideløbende læste HD-Regnskab fra Aarhus BSS og cand.merc.aud fra Aalborg Universitet. Hun har derudover flere års erfaring som Økonomichef hos en produktionsvirksomhed i Skive.

Hun bor i Løgstrup ved Viborg med hendes mand og 3 mindre børn. Hun arbejder oftest fra hjemmekontoret, men er ellers at finde i Aarhus. Louise nyder at være fysisk aktiv og spiller bl.a. masser af fodbold på lavt plan.

Læs mere om Louise på LinkedIn

Direkte tlf: 30 78 70 22
E-mail: [email protected]

Mikkel Mølbjerg

Marketingansvarlig

Mikkel har været ansat i Falcon siden maj 2022, hvor han primært har haft ansvaret for virksomhedens online aktiviteter og visuelle udtryk. Han er uddannet i Kommunikation fra Aalborg Universitet og har siden, ad flere omgange, arbejdet i bureau, hvor han har oparbejdet erfaring inden for områder såsom kundepleje, webudvikling, e-mail-marketing m.m.

Læs mere om Mikkel på LinkedIn

Direkte tlf: 27 63 47 97
E-mail: [email protected]