Hvem er Falcon?

Falcon Fondsmæglerselskab har Finanstilsynets tilladelse til at yde investeringsrådgivning og porteføljepleje til vores kunder. For at sikre at alt foregår som det skal, er alle fondsmæglerselskaber endvidere underlagt løbende tilsyn af Finanstilsynet.

Falcon Fondsmæglerselskab har siden etableringen i 2017 leveret formueplejeløsninger, som har givet gode afkast igennem både stabile og urolige tider på aktiemarkedet. For os er gensidig tillid et kerneelement. Derfor er vores løsninger baseret på individuel rådgivning – fra erfarne rådgivere – med fokus på personlige formueforhold og kundernes ønsker til både investeringsrisiko og -horisont. Tilgængelighed og god kundeservice er noget vi lægger stor vægt på.

Hør Falcons direktør, Thomas Knudsen, fortælle om vores historie, værdier og investeringstilgang

Falcon er en ejerledet virksomhed, og vores indtjening er uafhængig af, hvilke investeringer vores kunder foretager; vi modtager således hverken provisioner eller lignende betalinger fra nogen. Derfor kan vi yde 100% uvildig og uafhængig rådgivning, og vores eneste interesse er at skabe den bedst mulige løsning for dig.

Vores priser (dine omkostninger) er fair og gennemskuelige, da vi er en effektivt drevet virksomhed, uden store administrative procedurer, og har gode aftaler vedrørende kurtager og valutavekslingsomkostninger. De samlede omkostninger ved Falcon Porteføljepleje er derfor ofte lavere end det, du betaler i banken eller andre steder for en tilsvarende løsning.

Vi oplever, at alt for mange investorer ikke får det afkast af deres formue, som de burde, og at de betaler for meget i gebyr for de investeringer de foretager. Det ønsker vi at ændre på. Dette er drivkraften bag Falcon.

Ønsker du nyheder fra
Falcon Fondsmæglerselskab?

  • DU FÅR BLANDT ANDET:

    • Tips til din porteføljepleje og formueforvaltning
    • Artikler om investering og investeringsstrategier
    • Indblik i vores porteføljer og deres afkast

    Ingen spam. Kun seriøse og relevante mails.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.